Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продукти
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка технології переробки сировини топінамбура та одержання інуліновмісних продуктів баромембранним методом. Development of technology for processing of raw artichoke and receiving inulinovmisnyh products by baromembrannym
Опис
Ключові слова
баромембранні процеси, baromembranni processes, топінамбур, artichoke, інулін, inulin, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продукти / О. С. Галінська, О. С. Бессараб, М. М. Жеплінська, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : V Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів. – К: НУБІПУ, 2015. – С. 244.