Споживні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КНТЕУ
Анотація
Розглянуто споживні властивості нових комбінованих екструдованих продуктів обґрунтовано можливості підвищення їх біологічної цінності та узагальнено результати досліджень.
We consider consumer properties of new combined extruded products reasonably possible increase their biological value and summarizes the results of research.
Опис
Ключові слова
споживні властивості, розширення асортименту, consumer properties, expansion sphere, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Аннєнкова, Н. Б. Споживні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів / Н. Б. Аннєнкова, Г. Б. Рудавська // Товари і ринки. – 2006. – № 2. – С. 116-123.