Класифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортименту
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ХДУХТ
Анотація
Розглянуто проблеми формування асортименту екструдованих продуктів, доведено доцільність використання рослинних та тваринних добавок при їх виробництві, розроблено товарознавчу класифікацію продуктів екструзії. The problems of formation of the range of extruded products, proven the usefulness of supplements of plant and animal origin in their production, designed tovarovednyh classification extrusion products.
Опис
Ключові слова
класифікація, екструдовані продукти, асортимент, сlassification, extrusion products, кафедра експертизи харчових продуктів, assortment
Бібліографічний опис
Рудавська, Г. Б. Класифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортименту / Г. Б. Рудавська, Н. Б. Аннєнкова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць ХДУХТ. – Х. : ХДУХТ, 2006. – С. 264-271.