Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молока

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Перспективним напрямком розв'язання проблеми збереження природних властивостей молока може стати застосування пірамідальних конструкцій. Application of pyramidal constructions can become perspective direction of rozv''yazannya problem of maintainance of natural properties of milk.

Опис

Ключові слова

молоко, зберігання, якість, термін, дослідження, milk, storage, term, quality, research, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанова, О. І. Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молока / O. І. Бабанова, В. Таран І. Г. Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 2. – С. 51.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced