Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молока
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Перспективним напрямком розв'язання проблеми збереження природних властивостей молока може стати застосування пірамідальних конструкцій.
Application of pyramidal constructions can become perspective direction of rozv''yazannya problem of maintainance of natural properties of milk.
Опис
Ключові слова
молоко, зберігання, якість, термін, дослідження, milk, storage, term, quality, research, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Бабанова, О. І. Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молока / O. І. Бабанова, В. Таран І. Г. Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 2. – С. 51.