Дослідження впливу технологічного обладнання на травмування зерна кукурудзи
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В тезах наведено інформацію про якісні показники 5 зразків кукурудзи до та після технологічної обробки. In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of 5 corn samples before and after technological treatment.
Опис
Ключові слова
зараженість, якість, кукурудза, вологість, домішки, кафедра технології зберігання і переробки зерна, contamination, quality, maize, humidity, impurity
Бібліографічний опис
Шпак, О. Дослідження впливу технологічного обладнання на травмування зерна кукурудзи / О. Шпак, О. Євтушенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2015 р. : тези доп. - К. : НУХТ. - 2015.- Ч. 1. – С. 154.