Стабілізація напоїв

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджували вплив різних технологічних факторів на стабільність напоїв. Розглянуті інноваційні схеми обробки напоїв з метою їх стабілізації. Запропоновано підвищити вміст інертних газів під час зберігання, зокрема СО2. Для стабілізації якості пива запропоновано його обробку високим тиском з визначенням оптимальних параметрів. We investigated the influence of different technological factors on the stability of beverages. The innovative beverage processing circuit in order to stabilize them. An increase content of inert gases during storage, particularly CO2. To stabilize the quality of beer offered its handling high-pressure to the definition of optimal parameters.

Опис

Ключові слова

стабільність, напої, схема обробки, інактивація ферментів, високий тиск, stability, beverages, processing scheme, inactivation of enzymes, high pressure, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Стабілізація напоїв / В. Домарецький, М. Білько, А. Куц та ін. // Харчова і переробна промисловість. – 2007 – № 5. – С. 26-27.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced