Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті показані результати лабораторних досліджень з використання пароконденсаційної кавітаційної установки дляосвітлення соків консервного виробництва, а на підприємстві консервного цеху АПК «Пуща Водиця» проведені промислові дослідження установки, що підтверджують позитивний її ефект. In the article the results of laboratory researches are rotined on the use of parokondensacionnoy of kavitacionnoy fluidizer lighting up of juices of canning production, and on the enterprise of canning workshop the dense «Forest Water» industrial tests are conducted settings, confirmative its positive effect.

Опис

Бібліографічний опис

Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця» / П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, О. А. Ратушняк, А. М. Митиящук, М. С. Вишневський // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 128.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в