Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця»
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті показані результати лабораторних досліджень з використання пароконденсаційної кавітаційної установки дляосвітлення соків консервного виробництва, а на підприємстві консервного цеху АПК «Пуща Водиця» проведені промислові дослідження установки, що підтверджують позитивний її ефект.
In the article the results of laboratory researches are rotined on the use of parokondensacionnoy of kavitacionnoy fluidizer lighting up of juices of canning production, and on the enterprise of canning workshop the dense «Forest Water» industrial tests are conducted settings, confirmative its positive effect.
Опис
Ключові слова
яблучний сік, пароконденсаційна установка, кавітація, освітлення, apple juice, parokondensaciyna setting, kavitaciya, illumination, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця» / П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, О. А. Ратушняк, А. М. Митиящук, М. С. Вишневський // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 128.