Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця»

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті показані результати лабораторних досліджень з використання пароконденсаційної кавітаційної установки дляосвітлення соків консервного виробництва, а на підприємстві консервного цеху АПК «Пуща Водиця» проведені промислові дослідження установки, що підтверджують позитивний її ефект. In the article the results of laboratory researches are rotined on the use of parokondensacionnoy of kavitacionnoy fluidizer lighting up of juices of canning production, and on the enterprise of canning workshop the dense «Forest Water» industrial tests are conducted settings, confirmative its positive effect.

Опис

Ключові слова

яблучний сік, пароконденсаційна установка, кавітація, освітлення, apple juice, parokondensaciyna setting, kavitaciya, illumination, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця» / П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, О. А. Ратушняк, А. М. Митиящук, М. С. Вишневський // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 128.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced