Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто технології кулінарної продукції функціонального призначення для харчування студентів. Проаналізовано харчову цінність готової продукції.
The developed technologies culinary products functionality for nutrition students. Analyzed the nutritional value of the finished commodity
Опис
Ключові слова
технологія, техноголия, technology, кулінарна продукція функціонального призначення, culinary products functional purpose, студенти, students, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Пересічна, С. М. Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів / С. М. Пересічна // Сборник научных трудов SWorld. – Иваново : МАРКОВА АД, 2013. – Вып. 3, Т. 1. – С. 27-37.