Соціально-трудові відносини на підприємствах м’ясопереробної галузі України
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Важливим аспектом наукових досліджень з проблеми удосконалення соціально-трудових відносин є необхідність вивчення передового досвіду у цій сфері з метою адаптації до функціонування підприємств м’ясопереробної галузі.
An important aspect of scientific research on the improvement of industrial relations is the need to study the best practices in this area in order to adapt to the operation of meat processing industry.
Опис
Бібліографічний опис
Драган, О. І. Соціально-трудові відносини на підприємствах м’ясопереробної галузі України / О. І. Драган // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 73-75.