Соціально-трудові відносини на підприємствах м’ясопереробної галузі України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Важливим аспектом наукових досліджень з проблеми удосконалення соціально-трудових відносин є необхідність вивчення передового досвіду у цій сфері з метою адаптації до функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. An important aspect of scientific research on the improvement of industrial relations is the need to study the best practices in this area in order to adapt to the operation of meat processing industry.

Опис

Бібліографічний опис

Драган, О. І. Соціально-трудові відносини на підприємствах м’ясопереробної галузі України / О. І. Драган // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 73-75.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в