Мікробіологічна безпека пастильних виробів нової рецептури

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження мікробіологічної безпеки суфле нової рецептури за основними показниками показало, що загальна обнасіненість даних виробів на два порядки нижча за показники встановлені нормативом. На кінець терміну зберігання (6 діб) спостерігається зниження загальної кількості мікроорганізмів. Investigation of the microbiological safety of new souffle recipes for main indicators showed that the total of these products obnasinenist two orders of magnitude lower than the established standards. At the end of shelf life (6 days) a decrease in the total number of microorganisms.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології і мікробіології, microflora, security, souffle, мікрофлора, безпека, суфле

Бібліографічний опис

Животовська, А. С. Мікробіологічна безпека пастильних виробів нової рецептури / А. С. Животовська, Н. М. Грегірчак // // Ukrainian food journal. – 2013. - Vol. 2, Is. 4. – С. 542-548.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced