Місце м’ясних консервів у раціонах військовослужбовців
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використовують консерви для приготування перших і других страв, вживають їх також без попередньої кулінарної обробки. Енергетична цінність консервів вище енергетичної цінності м’яса, тому що в них немає кісток, сухожиль, хрящів, але за смаком і вмістом вітамінів консерви поступаються свіжому м’ясу. Use canned for making the first and second courses, use them without the prior cooking. Energy value higher energy value of canned meat, because they have no bones, tendons, cartilage, but the flavor and vitamins preserves the fresh meat yield.
Опис
Ключові слова
раціон харчування, військовослужбовці, м'ясні консерви, diet, military, canned meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Місце м’ясних консервів у раціонах військовослужбовців / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, Р. А. Коломієць // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 27-29.