Використання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Аналіз стану проблеми перероблення сільськогосподарської сировини з метою визначення перспективних напрямів розвитку технологій отримання високоякісних харчових продуктів показує, що необхідно переходити до створення та впровадження принципово нових технологій. The analysis of problems of processing of agricultural raw materials with the aim of identifying promising directions of development of technologies for producing high quality food products shows that it is necessary to move to the creation and implementation of innovative technologies.

Опис

Ключові слова

мікроелементи, сублімаційне висушування, дезінтеграційне подрібнення, зерно, біодобавки, minerals, sublimazione drying, desintegracion grinding, grain, supplements, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Використання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2012. – С. 148-149.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced