Використання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аналіз стану проблеми перероблення сільськогосподарської сировини з метою визначення перспективних напрямів розвитку технологій отримання високоякісних харчових продуктів показує, що необхідно переходити до створення та впровадження принципово нових технологій.
The analysis of problems of processing of agricultural raw materials with the aim of identifying promising directions of development of technologies for producing high quality food products shows that it is necessary to move to the creation and implementation of innovative technologies.
Опис
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Використання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2012. – С. 148-149.