Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для задоволення потреб суспільства в повному обсязі продукти, які використовують для приготування продукції ресторанного господарства, мають бути не лише доброякісними, а й мати лікувально-профілактичний ефект. Зараз ця проблема є дуже актуальною, оскільки правильне харчування забезпечує нормальний ріст і розвиток організму, сприяє продовженню життя, профілактиці захворювань, підвищенню працездатності та поліпшенню якості життя загалом. Саме до таких продуктів можна віднести батат. Для удовлетворения потребностей общества в полном объеме продукты, используемые для приготовления продукции общественного питания, должны быть не только доброкачественными, но и иметь лечебно-профилактический эффект. Сейчас эта проблема очень актуальна, так как правильное питание обеспечивает нормальный рост и развитие организма, способствует продлению жизни, профилактике заболеваний, повышению работоспособности и улучшению качества жизни в целом. Именно к таким продуктам можно отнести батат. To meet the needs of society in its entirety products that are used to prepare products restaurant industry should be not only benign, but have a therapeutic effect. Now this issue is very relevant, since proper nutrition ensures normal growth and development of the body, prolongs life, prevention of diseases, increase efficiency and improve the quality of life in general. It is to such products include sweet potatoes.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, здорове харчування, батат, healthy eating, yam, restaurant management, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Клименко Н. Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарства / Н. Клименко, О. Усатюк, О. Арпуль // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 94-95.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced