Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировини та можливості подальшого її використання для збагачення харчових продуктів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даний час в раціоні сучасного населення існує дефіцит полісахаридів, який призводить до розвитку різних захворювань, таких як серцево-судинні, захворювання шлунково-кишкового тракту, цукровий діабет. Це пояснюється нестачею споживання продуктів, які багаті на ці речовини - сирих овочів і фруктів, надмірним вмістом у їжі рафінованих продуктів (цукор, рис, борошно вищого ґатунку). At present in the diet of modern people there is a shortage of polysaccharides, which leads to various diseases such as cardiovascular, gastro-intestinal tract, diabetes. This is due to lack of consumption of foods that are rich in these substances - raw vegetables and fruits in the diet containing excessive refined foods (sugar, rice, flour highest quality).

Опис

Ключові слова

нетрадиційна сировина, харчові продукти, полісахариди, alternative raw materials, food products, polysaccharides, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировини та можливості подальшого її використання для збагачення харчових продуктів / А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 102-103.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced