Державне регулювання стратегічного розвитку харчової промисловості в умовах глобалізації
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, глобалізація, економічна стійкість, food industry, globalization, economic stability, кафедра міжнародної економіки
Бібліографічний опис
Оніщенко, І. Г. Державне регулювання стратегічного розвитку харчової промисловості в умовах глобалізації / І. Г. Оніщенко// Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукр наук-практ конф, 21-22 листопада 2013 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf