Харчова промисловість України: рівень розвитку та шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, цукрова промисловість, виробництво, food industry, sugar industry, production, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Ткаченко, Н. М. Харчова промисловість України: рівень розвитку та шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств / Н. М. Ткаченко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced