Харчова промисловість України: рівень розвитку та шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, цукрова промисловість, виробництво, food industry, sugar industry, production, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Ткаченко, Н. М. Харчова промисловість України: рівень розвитку та шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств / Н. М. Ткаченко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf