Наукові принципи одержання органічних молочних продуктів десертного призначення

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технології морозива та білкових паст на основі натуральних технологічно функціональних інгредієнтів. Досліджено умови попередньої підготовки вуглеводовмісної та білкової сировини для активації її технологічних властивостей. A technology of ice cream and protein paste based on natural ingredients technologically functional. The conditions of preconditioning vuhlevodovmisnoyi and raw protein to activate its technological properties.

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, молочні продукти, органічні продукти, десерти, dairy products, organic products, desserts

Бібліографічний опис

Поліщук, Г. Є. Наукові принципи одержання органічних молочних продуктів десертного призначення / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 45.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced