Формування структури морозива при частковій заміні СЗМЗ на зернові інгредієнти

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження мікроструктури морозива комбінованого складу протягом 12-ти місяців зберігання довели, що розміри кристалів льоду та лактози при рівноцінній заміні СЗМЗ на сухі речовини рослинної сировини не перевищували встановлені норми, навіть при неодноразовому отепленні та заморожуванні продукту. Research microstructure of ice cream combined for 12 months storage showed that the size of ice crystals and lactose at equivalent replacement SZMZ on plant material dry matter does not exceed the established norms, even when repeated freezing and warming product.

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, морозиво, зернові інгредієнти, структура морозива, ice cream, grain ingredients, ice structure

Бібліографічний опис

Поліщук, Г. Є. Формування структури морозива при частковій заміні СЗМЗ на зернові інгредієнти / Г. Є. Поліщук, О. М. Рибак // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 46.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced