Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання софори японської в олієжировій промисловості в якості антиоксиданта дозволить покращити якісний склад жировмісних продуктів. Use of Sophora Japanese in oil and fat industry as antioxidants will improve the quality of the fat-containing products.
Опис
Ключові слова
софора японська, антиоксидант, збагачення олієжирових продуктів, Japanese Sophora, enrichment of oil and fat products, antioxidant, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пелехова, Л. С. Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 100.