Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання софори японської в олієжировій промисловості в якості антиоксиданта дозволить покращити якісний склад жировмісних продуктів. Use of Sophora Japanese in oil and fat industry as antioxidants will improve the quality of the fat-containing products.

Опис

Ключові слова

софора японська, антиоксидант, збагачення олієжирових продуктів, Japanese Sophora, enrichment of oil and fat products, antioxidant, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пелехова, Л. С. Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 100.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced