Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою встановлення можливості прискорення тривалості чеддеризації проведені дослідження з використанням закваски прямого внесення, створеної на основі мезофільних молочнокислих стрептококів. To establish the possibility of accelerating the duration Blockforming studies using direct introduction of starters, created from mesophilic lactic streptococci.
Опис
Ключові слова
плавлення, сирна маса, чеддеризація, melting, curd, Blockforming
Бібліографічний опис
Савченко, О. А. Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням / О. А. Савченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 47.