Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Безпечність композиційних ароматизаторів значною мірою визначається натуральністю використаних ефірних олій, які часто фальсифікують заміною їх синтетичними аналогами.
Safety flavoring composition is largely determined naturalness used essential oils, which are often falsify their replacement by synthetic analogues.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів, ефірна олія, композиційні ароматизатори, фальсифікація, attar, composite flavors, falsification
Бібліографічний опис
Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова, К. А. Науменко, Н. В. Чепель // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 98-99.