Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Безпечність композиційних ароматизаторів значною мірою визначається натуральністю використаних ефірних олій, які часто фальсифікують заміною їх синтетичними аналогами. Safety flavoring composition is largely determined naturalness used essential oils, which are often falsify their replacement by synthetic analogues.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів, ефірна олія, композиційні ароматизатори, фальсифікація, attar, composite flavors, falsification

Бібліографічний опис

Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова, К. А. Науменко, Н. В. Чепель // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 98-99.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced