Структурно-механічні властивості булочних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено структурно-механічні властивості батончиків із цільного зерна з начинками та вплив композиційних сумішей на чисельні значення напру-ження зсуву та межи міцності.
The structural and mechanical properties of whole grain bars with fillings of composite mixtures and the impact on the numerical values of shear stress and the limit strength.
Опис
Ключові слова
батончики із цільного зерна, вars with whole grains, композиційні суміші, mixture composition, межа міцності, tension shear strength, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Пересічна, С. М. Структурно-механічні властивості булочних виробів / С. М. Пересічна, Р. П. Романенко // Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали міжнар. науково-практичної конференції, Україна – Словаччина, 28-31 травня 2013. – С. 72-81.