Композицiя для виготовлення шинки (Патент на корисну модель № 91575)

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Композицiя для виготовлення шинки, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, сумiш для iн'ектування, воду питну, додатково мiстить м'ясо буйвола. Composition for the manufacture of ham containing lamb, salt, sugar, sodium nitrite, spices or black pepper, fresh garlic, blend for n chuvanna, drinking water, additionally contains Buffalo meat.

Опис

Ключові слова

шинка, ham, м'ясо буйвола, buffalo meat, баранина, lamb, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 91575 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Композицiя для виготовлення шинки / Москалюк О. Є., Гащук О. І., Федурко І. А. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 201401052 ; заявл. 04.02.2014 ; опубл. 10.07.2014, Бюл. № 13.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced