Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855)
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Делiкатес iз м'яса цесарки мiстить м'ясо, хлiб, cyxapi панiрувальнi, цибулю рiпчасту, сiль, перець чорний мелений. Використовують м'ясо цесарки та iндички. додатково мiстить крупу рисову, моркву, купаж олiй гiрчичної, льняної та рижiєвої, яйця, узвар лiкарських трав, екстракт калини. The delicacy of Guinea fowl meat contains meat, bread, cyxapi bread, onion, salt, ground black pepper. Use meat Guinea fowl and turkeys. additionally contains rice cereal, carrots, a blend of oil of mustard, linseed and Rigo, eggs, dried herbs, extract of viburnum.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, делiкатес, delicacy, м'ясо цесарки, meat guinea fowl, м’ясо iндички, turkey meat
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 94855 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Делiкатес iз м'яса цесарки / Пешук Л. В., Гагач І. І., Москалюк О. Є., Коровіна М. В. ; власник Національний університет харчових технологійТ. — № u 201404097 ; заявл. 16.04.2014 ; опубл. 10.12.2014, Бюл. № 23.