Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855)

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Делiкатес iз м'яса цесарки мiстить м'ясо, хлiб, cyxapi панiрувальнi, цибулю рiпчасту, сiль, перець чорний мелений. Використовують м'ясо цесарки та iндички. додатково мiстить крупу рисову, моркву, купаж олiй гiрчичної, льняної та рижiєвої, яйця, узвар лiкарських трав, екстракт калини. The delicacy of Guinea fowl meat contains meat, bread, cyxapi bread, onion, salt, ground black pepper. Use meat Guinea fowl and turkeys. additionally contains rice cereal, carrots, a blend of oil of mustard, linseed and Rigo, eggs, dried herbs, extract of viburnum.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, делiкатес, delicacy, м'ясо цесарки, meat guinea fowl, м’ясо iндички, turkey meat

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 94855 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Делiкатес iз м'яса цесарки / Пешук Л. В., Гагач І. І., Москалюк О. Є., Коровіна М. В. ; власник Національний університет харчових технологійТ. — № u 201404097 ; заявл. 16.04.2014 ; опубл. 10.12.2014, Бюл. № 23.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced