Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі використанняя методів математичного моделювання у статті розроблено рівняння регресії для визначення вмісту пектинових речовин і показника прозорості яблучного соку, очищеного шунгітом. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу освітлення яблучного соку шунгітом.
With the help of mathematical modelling, regression equation for determining pectin contents and indicator of transparency in apple juice processed by shungite is developed. The optimal technological parameters of the process for clarifying apple juice by shungite are obtained.
Опис
Ключові слова
яблучний сік, адсорбційне очищення, шунгіт, рівняння регресії, оптимізація, кафедра технології консервування, аpple juice, adsorption purification, shungit, regression, optimization
Бібліографічний опис
Матко, С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці НУХТ. - 2015. - Том 21, № 4. – С. 149-153.