Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі використанняя методів математичного моделювання у статті розроблено рівняння регресії для визначення вмісту пектинових речовин і показника прозорості яблучного соку, очищеного шунгітом. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу освітлення яблучного соку шунгітом. With the help of mathematical modelling, regression equation for determining pectin contents and indicator of transparency in apple juice processed by shungite is developed. The optimal technological parameters of the process for clarifying apple juice by shungite are obtained.

Опис

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці НУХТ. - 2015. - Том 21, № 4. – С. 149-153.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в