Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі використанняя методів математичного моделювання у статті розроблено рівняння регресії для визначення вмісту пектинових речовин і показника прозорості яблучного соку, очищеного шунгітом. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу освітлення яблучного соку шунгітом. With the help of mathematical modelling, regression equation for determining pectin contents and indicator of transparency in apple juice processed by shungite is developed. The optimal technological parameters of the process for clarifying apple juice by shungite are obtained.

Опис

Ключові слова

яблучний сік, адсорбційне очищення, шунгіт, рівняння регресії, оптимізація, кафедра технології консервування, аpple juice, adsorption purification, shungit, regression, optimization

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці НУХТ. - 2015. - Том 21, № 4. – С. 149-153.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced