Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено технологічний процес приготування тіста з житньо-пшеничного борошна за прискореною технологію з використанням комплексних поліпшувачів. Проаналізовано вплив поліпшувачів на газоутворення і кислотонакопичення в тісті і на якість хліба.

Опис

Ключові слова

житнє борошно, ржаная мука, rye flour, хліб, хлеб, bread, комплексні підкислювачі, комплексные улучшители, improvers, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. М. Сидоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 05 (126). - С. 3-5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced