Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами:
стан та шляхи ресурсо- й енергозаощадження на підприємствах
харчової промисловості; інноваційні та ресурсоощадні технології
продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в
технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування
харчових продуктів; енергоощадні та ресурсозберігаючі технології
виготовлення тари та упаковки; інноваційні складові створення паку-
вального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової
промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої
логістики на підприємствах харчової промисловості. The materials of the conference report are the following areas: state and ways of resource and energy saving at enterprises food industry; innovative and resource-saving technologies food; the use of alternative raw materials food technology; Innovative packaging technology
food; energy saving and resource saving technologies manufacture of packaging; creating innovative packaging components MCUs equipment; energy management in food industry; ways to improve production
logistics in the food industry.
Опис
Ключові слова
ресурсоощадні технології, енергоощадні технології, пакування, resource saving technologies, saving technologies, packing
Бібліографічний опис
Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2015. – 198 с.