Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена удосконаленню технології рожевих столових виномате- ріалів з використанням комплексу антиоксидантів «глутатіон – SO2 – танін галовий». Thesis is devoted to the development of unoxidized type rose table wine technology with the use of antioxidants complex: sulfur dioxide, yeast glutathione and gallic tannins.

Опис

Ключові слова

виноград, антиоксиданти, рожеві столові виноматеріали, grape, antioxidants, rose table wine

Бібліографічний опис

Тенетка, А. І. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Тенетка Аліна Іванівна ; НУХТ. - К., 2015. - 22 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced