Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена удосконаленню технології рожевих столових виномате-
ріалів з використанням комплексу антиоксидантів «глутатіон – SO2 – танін галовий».
Thesis is devoted to the development of unoxidized type rose table wine technology with the use of antioxidants complex: sulfur dioxide, yeast glutathione and gallic tannins.
Опис
Ключові слова
виноград, антиоксиданти, рожеві столові виноматеріали, grape, antioxidants, rose table wine
Бібліографічний опис
Тенетка, А. І. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Тенетка Аліна Іванівна ; НУХТ. - К., 2015. - 22 с.