Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Варшава
Анотація
Для кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії і дозволяє оцінити якість продукції одним числом.
For generalized quantitative characteristic parameter optimization propose a comprehensive quality score based on the principles of quality control and product quality to evaluate one number.
Опис
Ключові слова
якість, комплексна кількісна оцінка, подрібнення, quality, comprehensive quantitative assessment, grinding, кафедра туристичного та готельного бізнесу
Бібліографічний опис
Стукальська, Н. М. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятини / Н. М. Стукальська // Научная и техническая информация в планировании и осуществлении научных исследований и реализации проектов : сборник научных докладов. – Варшава, 2014. – Ч. 7. ‒ С. 26‒32.