Спосіб приготування солодкого фруктового соусу (Патент на корисну модель № 101936)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основною задачею корисної моделі є створення способу приготування солодкого фруктового соусу з підвищеною харчовою та біологічною цінністю і покращеними структурно-механічними властивостями. The main task of the useful model is to develop a method for the preparation of sweet fruit sauce with high nutritional and biological value and improved structural and mechanical properties.

Опис

Ключові слова

солодкі соуси, sweet sauces, рослинний екстракт, herbal extract, порошок кореню левзеї сафроловидна, maral root powder, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Патент 101936 України, МПК 23L 1/06 (2006.01), A23L 1/22 (2006.01). Спосіб приготування солодкого фруктового соусу / Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Подобій, О. М. Усатюк, Л. М. Ковбасюк; заявник НУХТ. — № u201502958; заявл. 31.03.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19, 2015 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced