Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Наведено характеристики нових препаратів желатину, які використовуються у виноробстві і зроблено висновок, що всі пропонуємі препарати желатину високої якості та чистоти, володіють гарними технологічними властивостями, високою таніноосаджуючою здатністю, яка обумовлює зниження концентрації полімерних флавоноїдів та підвищення стійкості вина до зворотних колоїдних та поліфенольних помутнінь.
The characteristics of the new products of gelatin, which is used in the wine industry, and concluded that all the preparations pedlagaemye gelatin temple quality and purity, have a high technological properties, high taninoosazhdaemoy ability, which causes the decrease in the concentration of polymeric flavonoids and increased stability of wine reversible colloid and polyphenolic clouding

Description

Citation

Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики / О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, А. Балаєва, І. М. Бабич // Харчова і переробна промисловість. – 2004. - № 12 – С. 22-23.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By