Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Наведено характеристики нових препаратів желатину, які використовуються у виноробстві і зроблено висновок, що всі пропонуємі препарати желатину високої якості та чистоти, володіють гарними технологічними властивостями, високою таніноосаджуючою здатністю, яка обумовлює зниження концентрації полімерних флавоноїдів та підвищення стійкості вина до зворотних колоїдних та поліфенольних помутнінь.
The characteristics of the new products of gelatin, which is used in the wine industry, and concluded that all the preparations pedlagaemye gelatin temple quality and purity, have a high technological properties, high taninoosazhdaemoy ability, which causes the decrease in the concentration of polymeric flavonoids and increased stability of wine reversible colloid and polyphenolic clouding
The characteristics of the new products of gelatin, which is used in the wine industry, and concluded that all the preparations pedlagaemye gelatin temple quality and purity, have a high technological properties, high taninoosazhdaemoy ability, which causes the decrease in the concentration of polymeric flavonoids and increased stability of wine reversible colloid and polyphenolic clouding
Description
Citation
Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики / О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, А. Балаєва, І. М. Бабич // Харчова і переробна промисловість. – 2004. - № 12 – С. 22-23.