Конкурентоспроможність виноробства

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Головними факторами, які забезпечують конкурентоспроможність вина, є висока його якість, низька собівартість, довгий термін зберігання і прибуток для підприємства. Всі ці високі показники у виноробстві може забезпечити в першу чергу впровадження у виробництво нових і удосконалених технологій вина.
Primary factors which provide competitiveness of wine, quality, the low cost price, long lines of storage and profit for manufacture are

Опис

Ключові слова

танін, колоїдні помутніння, фенольні речовини, столові виноматеріали, tannin, colloidal haze, phenolic substances, table wine materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Загоруйко, В. А. Конкурентоспроможність виноробства/ В. А. Загоруйко, В. А. Домарецький, І. М. Бабич // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 8. – С. 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced