Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягід
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підвищення культури харчування населення, зростання попиту на харчові продукти, які позиціонуються як корисні для здоров’я, розуміння причинно- наслідкового зв’язку між структурою харчування і станом здоров’я безумовно забезпечать популярність заморожених плодів серед споживачів.
Increasing food culture of the population, increased demand for food products that are marketed as healthy, understanding the effect relation between the structure of nutrition and health certainly provide frozen fruit popularity among consumers.
Опис
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягід / Г. Сімахіна, С. Халапсіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 113-114.