Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягід

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Підвищення культури харчування населення, зростання попиту на харчові продукти, які позиціонуються як корисні для здоров’я, розуміння причинно- наслідкового зв’язку між структурою харчування і станом здоров’я безумовно забезпечать популярність заморожених плодів серед споживачів. Increasing food culture of the population, increased demand for food products that are marketed as healthy, understanding the effect relation between the structure of nutrition and health certainly provide frozen fruit popularity among consumers.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, попит, споживачі, ягоди, demand, customers, berries

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягід / Г. Сімахіна, С. Халапсіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 113-114.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced