The regulation doses of sulfur dioxide with the aid of preparations, based on glutathione of yeasts in the production of pink table wine
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
This research presents study the influence of partial sulfur dioxide replacement by preparations based on yeast glutathione and tannin on the quality of rose table wine. Це дослідження представляє вивчення впливу заміни діоксиду сірки часткового препаратами на основі дріжджів глутатіону і таніну на якість троянди столового вина.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, rose wine, glutathione, induced oxidation, рожеве вино, глутатіон, індуковане окислення, розовое вино, глутатион, индуцированное окисление
Бібліографічний опис
Bilko, M. The regulation doses of sulfur dioxide with the aid of preparations, based on glutathione of yeasts in the production of pink table wine / Marina Bilko, Alina Tenetka // Ukrainian Journal of Food Science. - 2013. – Vol. 1, Is. 1. – Р. 65-70.