Features and benefits analysis of transient processes in food technology

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The analysis of physical background features and benefits of the transition process in food technology from the point of view of the interests they intensify heat and mass transfer. A structural analysis of discrete-pulse, extruder technology and technology sudden changes of pressure transients and their application to the assessment of energy potential and concluded that common ground in the form of primary energy savings potential in these technologies.

Опис

Ключові слова

кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, discrete-switching, potential pressure, energy level structure, дискретно-комутації, структурний рівень енергії, потенціал тиску, структурный уровень энергии, потенциал давления, дискретно-коммутации

Бібліографічний опис

Shevchenko, O. Features and benefits analysis of transient processes in food technology / O. Shevchenko, A. Romaniuk, V. Piddubniy // Ukrainian Journal of Food Science. - 2013. – Vol. 1, Is. 1. – Р. 105-110.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced