Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонована технологія забезпечує не тільки більш повний перехід у олію з рослинної сировини гідрофільних біологічно активних речовин, а й речовин середньої полярності, що дозволяє отримати новий продукт з поліпшеними властивостями.
The proposed technology provides not only a complete shift in oil of plant material hydrophilic bioactive substances and substances and medium polarity, which provides a new product with improved properties.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, біологічна цінність, заклади ресторанного господарства, рослинна олія, Institutions restaurants, vegetable oil, biological value
Бібліографічний опис
Пелехова, Л. С. Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства / Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 135-137.