Розроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабет
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Результатом експерименту є розроблення нових виробів, придатних для вживання хворими на цукровий діабет та глютенову ентеропатію. The result of the experiment is to develop new products suitable for use by patients with diabetes and gluten enteropathy.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, борошняні кондитерські вироби, цукровий діабет, целіакія, bakers products, disease diabetes, celiac
Бібліографічний опис
Кулініч, В. І. Розроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабет / В. І. Кулініч, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 229–232.