Використання екстракту чебрецю в технології хліба з пророщеного зерна

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті проведених досліджень встановлено, що в технології зернового хліба доцільно застосовувати екстракт чебрецю, отриманий при гідромодулі 1:15, який забезпечує максимальне вилучення необхідних біологічно активних сполук. Оптимальна кількість цього інгредієнту становить 1% до маси пророщеного зерна. Зерновий хліб з екстрактом чебрецю має антиоксидантні властивості та високі органолептичні якості. As a result of studies found that corn bread in technology appropriate to apply thyme extract obtained by hydrological 1:15, which ensures maximum extraction of essential bioactive compounds. The optimal amount of this ingredient is 1% by weight of sprouted grains. Grain bread with thyme extract has antioxidant properties and high organoleptic quality.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, пророщене зерно, екстракт чебрецю, технології хліба, food technology, sprouted grain, extract of thyme

Бібліографічний опис

Використання екстракту чебрецю в технології хліба з пророщеного зерна / Б. О. Кльорик, Н. О. Стеценко, В. Ю. Перепелиця, Д. С. Прокопенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 240-241.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced