Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та фенілкетонурію
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ґрунтуючись на результатах проведених досліджень розроблено та затверджено 20 рецептур на печиво, кекси, бісквіти. Новизна технічних рішень підтверджена 8 патентами України.
Based on the results of the studies developed and approved 20 recipes for cookies, muffins, biscuits. The novelty of technical solutions is confirmed by 8 patents of Ukraine.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, борошняні кондитерські вироби, целіакія, інноваційні технології, bakers products, celiac disease, innovative techniques
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та фенілкетонурію / В. В. Дорохович // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 253-255.