Оцінка харчового раціону студентів технологічних факультетів НУХТ

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою дослідження було встановлення відповідності раціону харчування студентів третього курсу технологічних спеціальностей «піраміді здорового харчування». The aim of the study was to establish whether the diet of the third year students of technological specialties "pyramid healthy eating."

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, здоров’я, харчовий раціон, студенти, health, students, diet

Бібліографічний опис

Івчук, Н. П. Оцінка харчового раціону студентів технологічних факультетів НУХТ / Н. П. Івчук, Т. І. Миколів, Ю. В. Смульська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 257-259.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced