Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на корисну модель №100480)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Патент на корисну модель № 100480 Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. - заявл. 18.02.2015 ; опубл. 27.07.2015, бюл. № 14

Анотація

Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.

Опис

Ключові слова

житнє борошно, rye flour, хліб, bread, прискорена технологія, accelerate technology, комплексний підкислювач, complex improver, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced