Баланс хлібопекарської галузі як фактор забезпечення продовольчої безпеки України

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

баланс, хлібопекарська галузь, продовольча безпека, balance, bakery branch, food security, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Лисенко, О. А. Баланс хлібопекарської галузі як фактор забезпечення продовольчої безпеки України / О. А. Лисенко // Сучасні наукові погляди на економічний розвиток країни: теорії та пропозиції : міжнар. наук.-практ. конф., 11-12 груд. 2015 р. / за. заг. ред.: М. М. Палінчак, В. П. Приходько, A. Krynski. – У 2-х. – Ужгород : Гельветика, 2015. – Ч. І. – С. 61-64.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced