Білковий крем (патент на корисну модель № 88870)

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Білковий крем цієї моделі передбачає в своїй рецептурі відновлений білок, знижений вміст цукру білого кристалічного та додатково введений пектин низькоетерифікований амідований і альгінат натрію, які забезпечують стабільність структури крему. Egg-white cream of this model includes restored egg-white, reduced white crystalline sugar and additionally introduced low-methoxy amidated pectin and sodium alginate, which provide structural stability of the cream.

Опис

Ключові слова

пектин низько-етерифікований амідований, альгінат натрію, комплекс пектину і альгінату, яєчний білок, цукор білий кристалічний, білковий крем, egg-white cream, low-methoxy pectin amidated, sodium alginate, pectin and alginate complex, egg-white, white crystalline sugar, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 88870 UA, МПК А23J 3/00, A23L 1/00 (2013.07). Білковий крем / Камбулова Ю.В., Соколовська І.О., Харкава О.О. заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2013 09463; заявл. 29.07.2013; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced