Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктів

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню процесу набухання крохмалю та крохмалемісткої сировини, що оброблена на двохшнековому екструдері. Представлено кінетичні криві набухання при 20 ºС. Встановлено, що набухання екструдатів супроводжується їх частковим розчиненням. The article is about swelling process of starch and starch-containing raw materials, which processed in two-auger extruder. Presented swelling kinetic curves at 20°C. Established the swelling of extrudate accompanied by their partial dissolution.

Опис

Ключові слова

крохмаль, біополімер, екструзійне оброблення, процес набухання, сольватація, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, starch, biopolymer, extrusion processing, swelling process, solvation

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктів / В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, В.А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. – 2000. - № 11. – С. 46-47.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced