Дослідження підготовки вуглеводів сировини

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена вивченню характеристик екструдованої сировини, що містить крохмаль. Досліджено в′язкість та визначено вміст декстринів у екструдатах. Встановлено, що екструзія забезпечує високий рівень кулінарної підготовленості сировини. Article is about research process of starch-contained extruded raw materials parameters. Investigated viscosity process and dextrin quantity in extruded raw materials. Extrusion process have positive effect on culinary preparation process.

Опис

Ключові слова

концентрати швидкого приготування, декстрини, екструзійне оброблення, деструкція, в′язкість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, instant products, dextrin, extrusion processing, destruction, viscosity

Бібліографічний опис

Дослідження підготовки вуглеводів сировини / В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, В.А. Терлецька та ін. // Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 8-9. - С. 14-15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced