Дослідження методів оцінювання ступеня небезпеки для обслуговуючого персоналу та відвідувачів закладів готельно-ресторанного господарства за фактом виникнення пожежі
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведено дослідження методу розрахунку оцінювання величини індивідуального і соціального ризику, ступеня небезпеки та умов функціонування закладів готельно-ресторанного господарства у разі виникнення пожежі. Дана методика дає змогу розробити практичні заходи спрямовані на зменшення наслідків пожежі та забезпечення безпеки, як працівників, так і відвідувачів.
This paper studied the method of calculating the evaluation value of individual and social risk, the degree of hazard and conditions of institutions of hotel and restaurant business in the event of fire. This technique makes it possible to develop practical measures to reduce the effects of fire and ensure the safety of both employees and visitors.
Опис
Ключові слова
безпека, safety, пожежа, fire, ризик, risk, готельно-ресторанній комплекс, hotel and restaurant complex, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Хіврич, О. В. Дослідження методів оцінювання ступеня небезпеки для обслуговуючого персоналу та відвідувачів закладів готельно-ресторанного господарства за фактом виникнення пожежі / О. В. Хіврич, Н. В. Володченкова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практична конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 – С. 261-263.