Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості України
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогоднішній день розвиток української харчової промисловості залежить від ефективності сільськогосподарського виробництва. Today the development of Ukrainian food industry depends on the efficiency of agricultural production.
Опис
Ключові слова
сільськогосподарське виробництво, харчова промисловість, конкурентоспроможність, agricultural production, food industries, competitiveness
Бібліографічний опис
Пикульська, А. М. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості України / А. М. Пикульська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К. : НУХТ, 2015. – С. 189-190.