Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості України

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сьогоднішній день розвиток української харчової промисловості залежить від ефективності сільськогосподарського виробництва. Today the development of Ukrainian food industry depends on the efficiency of agricultural production.

Опис

Ключові слова

сільськогосподарське виробництво, харчова промисловість, конкурентоспроможність, agricultural production, food industries, competitiveness

Бібліографічний опис

Пикульська, А. М. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості України / А. М. Пикульська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К. : НУХТ, 2015. – С. 189-190.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced