Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20731)

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована заміна пшеничного борошна рисовим дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of rice flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).

Опис

Ключові слова

безглютенове борошно, целіакія, цукор, рисове борошно, кекс безглютеновий, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, gluten-free flours, celiac disease, sugar, rice flour, gluten-free cupcake

Бібліографічний опис

Патент 20731 UA, МПК А23G 3/00 (2007.02). Кекс безглютеновий / Дорохович А. М., Бабіч О. В., Дорохович В. В. ; заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2006 07973; заявл. 17.07.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced