Розробка технології сиров’яленого суцільном’язового продукту із м’яса птиці
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена розробці нової технології виготовлення сиров'яленого суцільном язового продукту із м'яса птиці. Результати досліджень дозволили науково обгрунтувати та експериментально підтвердити доцільність використання білого м'яса птиці для виготовлення продукту.
This thesis is devoted to developing of new manufacturing technology of raw dried whole muscle product of poultry meat. Results of research made it possible to substantiate scientifically and confirm experimentally the feasibility of using the white meat of poultry for the production of the product.
Опис
Ключові слова
бар’єри, м’ясо птиці, сиров’ялені суцільноом’язові продукти, ферментація, banners, poultry meat, fennentation, whole muscle raw dried products
Бібліографічний опис
Крижська, Т. А. Розробка технології сиров’яленого суцільном’язового продукту із м’яса птиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Крижська Тетяна Анатоліївна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2016. – 23 с.