Формування інноваційного та конкурентоспроможного потенціалу харчових підприємств

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Головною рушійною силою на шляху до цивілізованих ринкових відносин є розвиток підприємництва. The main driving force towards a civilized market relations is the development of entrepreneurship.

Опис

Ключові слова

інноваційний потенціал, харчова промисловість, конкуренція, innovation capacity, food industry, competition

Бібліографічний опис

Хрип’юк, В. І. Формування інноваційного та конкурентоспроможного потенціалу харчових підприємств / В. І. Хрип’юк // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 264-265.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced